ZOBENE MEKINJE SITNE 1 KG

Kategorija:

Opis

Iako su možda manje poznate od zobenih pahuljica, zobene mekinje su jednako hranjive i ukusne te sadrže veći udio vlakana! Zobene mekinje su ljuskice zrna zobi koje obiluju vrijednim nutrijentima za naš organizam. Dobivaju se pažljivim procesom u kojem se ljuskice odvajaju od zrna i pakiraju u kontroliranim uvjetima.

Bogat su izvor ugljikohidrata i proteina koji će vas opskrbiti kvalitetnom energijom kako bi poletno i energično krenuli u novi dan, a s obzirom da obiluju vlaknima, potiču osjećaj sitosti te utječu na uravnoteženu probavu.

Nježan orašasti okus zobenih mekinja idealno se slaže s ukusnim aromama sušenog voća ili orašastih plodova. Stoga ukomponirajte voćne note ili orašaste plodove po izboru u zdjelicu Nutrigold zobenih mekinja i pripremite obrok po vašem guštu. I to ne bilo kakav obrok, već nutritivno zaokružen obrok s bogatim izvorom energije. 

Ako se ipak odlučite za ponešto drugačije palačinke, domaće kruščiće ili kolače, dajte mašti na volju i nutritivno obogatite svoje obroke uz zobene mekinje!

Način upotrebe:

Možete ih koristiti kod pripreme zobenih palačinki, lepinja, kao dodatak salatama i drugih žitarica.

Sastojci:

100% zobene mekinje